11 Şubat 2010 Perşembe

BAYRAM:HEM VOLEYBOL HEM BASKETBOLDA IDDIALIYIZ


Düzce Belediyespor Çankırı Demirspor karşısında yaptığı erteleme maçını 89-65 kazandı. Karşılaşmayı Belediye Başkanı İsmail Bayram`da seyretti.


Düzce Belediyespor Çankırı Demirspor karşısında yaptığı erteleme maçını 89-65 kazandı. Karşılaşmayı Belediye Başkanı İsmail Bayram'da seyretti. Karşılaşma sonrasında Bayram, maçı ve 30 Ocak Cumartesi Günü oynanacak olan Kastamonu Üniversite maçı ile ilgili görüşlerini belirtti. İsmail Bayram: “ Bu maç gayet rahat geçti. Basket takımızdan memnunuz . Gayet iyi gidiyorlar. 2. Lig'e çıkma ihtimalide yüksek. Bizim için en sevindirici olanı takımda ki kardeşlerimizin hep Düzceli olması. 1-2 Oyuncumuz sanıyorum Düzce' li değil. Onun dışında bütün kadro Düzceli.. Sporun Düzce'de yaygınlaştırması adına, Düzce'de ki spor kulüplerini devamı adına önemli bir gelişme olarak görüyorum. Onun için alt yapıya da önem veriyoruz. Alttan gelen çok genç çocuklar var. Bu başarıyı bütün takımlarda göstereceğiz. Bu sene hem voleybolda hem basketbolda iddialıyız.” dedi.
“Voleybolda iddialıyız”
Düzce Belediyespor voleybolda da bayanlar ve erkeklerde takım kurarak bölgesel lig'e katıldı. Bayram takımlarla ilgili olarak, “Voleybolu bu sene açtık. Hem erkeklerde hem bayanlarda iddialıyız. Bu hafta da bayanlarda başlayacak. İnşallah hep birlikte keyifli maçlar izleyeceğiz. Özellikle ihmal edilen bir takım salon sporlarında yol almak istiyoruz. Hem Düzce'nin tanıtımı açısından hemde bu spor dallarının ilgi görmesi açısından yararlı olacağı inancındayım.Bundan sonra bu spor dallarının daha yaygınlaşacağı görüşündeyim. Çünkü potansiyel var Düzce'de. Bu sporların yapılması adına bu potansiyel var. Bütün spor branşlarında yetenekler var Düzce'de. Onun için bizde bunu değerlendirmek istiyoruz. Bu anlamda çalışmaları devam ettiriyoruz.” şeklinde konuştu.
Seyirci
Çankırı Demirspor maçına beklenen ilgi gösterilmedi. Ancak Kastamonu Üniversitesi ile yapılacak olan karşılaşmaya seyircinin gelmesi bekleniyor. Başkan Bayram, maçın hafta içi olmasının seyirci sayısının etkilediğini söylerken, “ Takım 2.Lige çıkarsa daha cazip olabilir. Çünkü bakıyorsunuz Düzce Gençlikspor maçında daha fazla seyirci var. O anlamda beklenti olabilir. Ama şimdi hava şartları hem hafta içi olması etkiledi. Hafta sonları maçları daha kalabalık oluyur. Ben öyle görüyorum. Voleybol maçlarına çok seyirci bekliyorum. Uzun yılardır voleybol maçı oynanmıyor Düzce'de Şimdi iyi de takım var. Güzel maçlar olacak.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder