11 Şubat 2010 Perşembe

DÜZCE BELEDIYE IKINCILIĞE YERLEŞTI



EBBL`de Düzce Belediyespor Kırkpınarspor ile karşılaştı. Bütün periyotları önde kapatan Düzce Belediyespor maçı 67 - 93 kazandı.

EBBL'de Düzce Belediyespor Kırkpınarspor ile karşılaştı. Bütün periyotları önde kapatan Düzce Belediyespor maçı 67 - 93 kazandı. Bu sonuçla temsilcimiz ligde ikinci sıraya yerleşti.
Rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Düzce Belediyespor bütün periyotları önde kapattı. İlk periyottan itibaren etkili olmaya başlayan Düzce Belediyespor bulduğu sayılarla rakibi karşısında üstünlük kurmaya başladı.. Kırkpınarspor temsilcimizin fark atmasına engel oldu.Ancak periyotun sonlarına doğru Düzce Belediyespor isabetli atışlarla önderliğini sürdürdü. İlk periyotu Düzce Belediyespor 11-23 önde tamamladı. 2.Periyotta da çekişme devam etti. Kırkpınarspor toparlanarak farkı azaltmaya başladı. Ancak Düzce Belediyespor ilerleyen bölümde etkili bir oyun sergiledi. Pota altında da etkili olan Düzce Belediyespor bulduğu basketlerde de üstünlüğü periyot sonuna kadar devam ettirdi. 2. Periyotuda Düzce Belediyespor 39-34 önde tamamladı. Bu skor aynı zamanda ilkyarı sonucu oldu. 3. Periyotta Düzce Belediyespor baskılı oyununu artırdı. Rakibinin potadan boş dönmesinide lehine çeviren Düzce Belediyespor kendi bulduğun sayılarla farkı açmaya başladı. Periyotun sonları yaklaşırken iyice oyunu koparan Düzce Belediyespor rakibinin toparlanmasına da fırsat vermedi. Kırkpınarspor potadan boş döndü. 3. Periyotu Düzce Belediyespor 49- 57 önde tamamladı. Son periyotta Düzce Belediyespor tamamen oyuna hakimiyetini kurdu. Gerek kendi pota altında gerek rakip pota altında toplara sahip olan Düzce Belediyespor isabetli atışlarla da farkı artırdı ve rakibine de basket firsatı vermeyerek üst üste basketler buldu. Periyotun sonlarına doğru farkı iyice artıran Düzce Belediyespor rahat bir oyun sergilemeye başladı. Emin adımlara yoluna devam eden Düzce Belediyespor bir engeli daha geride bıraktı. Karşılaşmayı Düzce Belediyespor 67-93 kazandı. Bu galibiyet sonrasında ise Düzce Belediyespor 15 puan ve averaj ile ikinciliğe yerleşti.
Diğer maçlarda lider Kastamonu Üniversitesi Sinop Gençlikspor'u 73-71 yenerken, Karaelmas Üniversitesi Çankırı Demirspor 58-52 yendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder